Predrag Sarapa: Dea mi je kao ćerka, teško mi je i imam potrebu da je zaštitim

Predrag Sarapa progovorio je o Dei Đurđević nakon nesreće od koje se mlada voditeljka i dalje oporavlja u bolničkoj postelji. Pored poslovnog odnosa, oni gaje i prijateljski, pa je ovo jako pogodilo voditeljka. Vidno potresen Sarapa je uspeo da skupi hrabrost i pored boli koju oseća, priznao je da Deu doživljava kao svoje dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink Media Group (@pinkmediagroup) on


Porodica i prijatelji izbegavaju da govore o Deinom stanju, a Sarapa je objasnio šta je to što njega najviše tišti u ovoj teškoj situaciji.

-Nemojte se ljutiti, ali morate da razumete. Mene ovo sve mnogo boli. Užasno mi je teško,a pored svega imam potrebu da je zaštitim. Razumite, ona nije moja koleginica, ona je moje dete. Ja nju doživljavam tako. Dea je za mene kao ćerka. Kaže ona meni: “Ćale, biće i ovoga i onoga u životu, ali ti si moj ćale. Jel prihvataš to da budeš moj ćale?” Ja kažem: “Šta imam da prihvatam, ja sam tvoj ćale do kraja života”, krenuo je Sarapa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Sarapa (@predrag.sarapa) on


A o tome kako se voditeljka trenutno oseća, Predrag je pričao sa knedlom u grlu.

-Dea je i dalje na intenzivnoj nezi, i to će tako do daljnjeg da bude. S druge strane, očekujemo da će sve doći na svoje mesto. Lekari su izuzetni i rade svoj posao. Nikad bolje lekare nisam ni sreo ni video i mogu samo da kažem da se nadam da će jako brzo ona dobiti svoj pravi tretman u brzom oporavku. Za sada je to i dalje intenzivna nega koja je i dalje neminovna. Čovek i kad slomi ruku, pa mogu da ga drže naintenzivnoj dugo, a ovo su jako teške telesne povrede i ovo je jako bolno i za mene i za sve, rekao je, a onda nastavio:

Jedan simptom mnogo govori: Kakve su prognoze za oporavak Dee Đurđević

-Nema građanina koji mi nije prišao na pijaci da me pita za nju, da pita kako sam ja i kako sam sve to podneo. Ti ljudi su toliko fini, i toliko brinu o toj mladoj devojci. Mi nismo nikakva elita, mi smo najobičniji ljudi, zaključio je Sarapa.

Hellomagazin.rsKurir.rs, Espreso Antonio Ahel/ATAImages/Printscreen/ Instagram

Više o temama: