Povratak na male ekrane: Milena Dravić se pridružuje glumačkoj ekipi “Komšija”

Milena Dravić uskoro bi mogla ponovo da se pojavi pred kamerama, ako je verovati rečima glumca i reditelja Milutina Mime Karadžiča.

On ovih dana u Beogradu snima treću sezonu serije “Komšije”, a nove epizode trebalo bi da se emitiju početkom marta. Mima kaže da će se u ekipu vratiti i Milena Dravić.

Znak zahvalnosti: Kome je Milena Dravić poklonila Gagin čamac

– Istina je da će se Milena Dravić pridružiti glumačkoj ekipi. Moj brat Milan razgovarao je s njom i dogovorio povratak, tako da je u pitanju dan, zapravo sat, kad će se ova velika glumica vratiti pred kamere. Verujte, zbog ove lepe vesti i ja sam mnogo srećan, jer nije u pitanju bilo ko. Uglavnom, nove epizode snimaćemo s našom Milenom, što znači da se bolje oseća i da se oporavila od bolesti – rekao je Karadžić za Avaz.ba.

Dok je Milena bila odsutna sa seta zbog zdravstvenih problema, u seriji je igrala Mira Banjac, koja je dobila sličnu ulogu. Karadžić dodaje da treća sezona donosi još nekoliko uloga.

Ovako su Milena Dravić i Dragan Nikolić postali najlepši par stare Jugoslavije

– Biće tu i novih glumačkih imena, poput Jelene Gavrilović, Andrije Miloševića, Dejana Lutkića, pored svih ostalih koji su tu.

Podsetimo, Milena je ubrzo nakon smrti supruga Dragana Nikolića u martu prošle godine nastavila snimanje serije “Komšije”, ali je zbog zdravstvenih problema morala da napravi pauzu.

avaz.baarhiva Hello!

Više o temama: