Ponosni roditelji Aleksandra i Filip već su obezbedili sina Aleksandra

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već su obezbedili sina Aleksandra, i to zdravstveno, piše Kurir. Ponosni roditelji sačuvali su matične ćelije iz bebine pupčane vrpce.

Čim je pevačica zatrudnela, u dogovoru sa suprugom odlučila se za ovaj zalog za budućnost svog deteta, a prethodno se dobro raspitala.

– Kao i svakoj majci, folkerki je sada sin na prvom mestu, a njegovo zdravlje pogotovo. Ona je zbog toga rešila da iskoristi sva dostignuća moderne medicine. Danas je razvijena čitava medicinska grana koja koristi matične ćelije za terapiju raznih bolesti – regenerativna medicina. Uspešno se tretira preko 70 različitih oboljenja, od raznih vrsta leukemija, genetske bolesti metabolizma, imunološkog sistema i anemije. Aleksandra i Filip bebi su obezbedili jednu otvorenu mogućnost lečenja, bez obzira na uzrast – otkriva izvor pomenutog lista.

Aleksandra Prijović nasmejana iz porodilišta: Tata Filip je stigao po sina i suprugu (foto)

Otkako su obezbedili zdravstveno bebino stanje, novopečenoj mami mnogo je lakše. Pošto o tome više ne mora da brine, sada je čekaju slatke muke oko sina.

– Aleksandra zbog carskog reza prvih dana neće biti sposobna da se potpuno sama brine o temu. Iako Filip želi u svemu da joj pomogne, on ipak nema iskustva s bebama i nije vičan nekim stvarima, pa će u početku sa njima u kući boraviti pevačicina majka Branka Mihajlović, a redovno će ih posećivati i druge dve bake s očeve strane, Lepa Brena i Zorica Nakić. Zbog prirode posla Aleksandra je navikla da noću ne spava, pa joj bar to neće predstavljati nikakav problem. S obzirom na to da svi jedva čekaju da vide najmlađeg naslednika Živojinovića, kuća će im stalno biti puna gostiju – kaže izvor.

Pozvali su Aleksandru i Filipa za komentar, ali nisu se javljali na telefon.

hellomagazin.rsKurirAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: