Pirs Brosnan: Nakon porodične tragedije doveo sina u Beograd

brosnan03rasfoto-masanori-josida

Porodičan čovek za kakvog slovi holivudska zvezda Pirs Brosnan teško podnosi samoću i razdojenost od velike porodice, pa je u Beogradu prvo ugostio majku, a sada i sina. Pirs Brosnan prekjuče je na beogradskom aerodromu dočekao sina Dilana Tomasa (16) i s njim se dovezao do luksuznog hotela u centru Beograda u kojem je smešten od dolaska u našu zemlju, od sredine maja.
Pirs i Dilan su se na ulazu u hotel oprostili sa vozačem kog je filmska produkcija angažovala lično za Brosnana i koji mu je konstantno na raspolaganju.
Očinski brižno, glumac je usmeravao sina kuda da ide, a poneo mu je i stvari. Posle jednočasovnog boravka u apartmanu, slavni otac je iz hotela izašao sa sinom. Pošto su prošetali glavnim beogradskim ulicama, večerali su u jednom restoranu, a posle toga su otišli kod prijatelja u posetu.
Dilan nije prvi član familije bivšeg Bonda koji je došao u Beograd, budući da je pre dvadesetak dana njegova baka Mej nekoliko dana provela u našem gradu u sinovljevom društvu.
Prošle nedelje Šarlot, kćerka Pirsa Brosnana, koju je usvojio kada se oženio njenom majkom Kasandrom, preminula je nakon duge borbe sa rakom. Činjenica da nije mogao da prisustvuje sahrani, zbog snimanja i ugovora koji je potpisao, verovatno je dodatno podstakla Pirsa da provede više vremena sa svojim sinom.

Autor: Life Content
Izvor: Blic
Foto: M. Jošida

Više o temama: