Penelope Kruz na naslovnoj strani američkog “Voga”

Penelope Kruz slikala se za naslovnu stranu junskog izdanja prestižnog modnog časopisa “Vog”. Tridesetsedmogodišnja glumica pozirala je čuvenom fotografu Mariju Testinu u beloj prozirnoj haljini i zanimljivom kompletu donjeg veša marke “Dolče i Gabana”. Penelope je za novi broj američkog časopisa otvoreno pričala o poslu i roditeljstvu, te je rekla da joj je rođenje sina sasvim promenilo život, kao i da želi da mali Leonardo odrasta u anonimnosti.
Samo nekoliko nedelja nakon što je počelo snimanje četvrtog serijala “Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama” glumica je saznala da je trudna.


– Bila sam i trudnica i pirat u isto vreme, mojoj sreći nije bilo kraja – kaže glumica. Ipak, njena želja bila je da se mediji što manje bave njenom trudnoćom, a sada njenim sinom, koji se rodio u januaru mesecu, ove godine.
– Želim da moj sin, Leonardo, kao i ostala moja deca koju ću, nadam se, imati, odrastu u što većoj anonimnosti. To što smo njegov otac i ja odabrali da se bavimo ovim poslom, ne daje nikome za pravo da nam ugrožava i narušava privatnost – rekla je prelepa španska glumica.


Nakon što je ovo rekla, glumica je takođe izjavila da nije bila spremna na bujicu emocija koja ju je preplavila kada je prvi put videla Leonarda.


– To je revolucionarno iskustvo, ništa ne može da se poredi sa time. Od prve sekunde obuzme vas tolika količina ljubavi da je to teško podneti. Priroda je veoma mudra, daruje vam devet meseci da se pripremite za taj trenutak, a kada jednom ugledate to lice, zauvek ste promenjeni – zaključila je Kruzova.

Foto: Mario Testino/Vogue

Više o temama: