Ovako danas izgleda Gala Videnović

gala-videnovic-2

Seks simbol osamdesetih, glumica Gala Videnović žarila je i palila scenom u to doba. Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije.

Gala je debitovala u filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića “Jagode u grlu”, najveću popularnost je doživela u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša, a celu bivšu SFRJ pod noge je bacila ulogom Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”.

Sredinom 80-ih je vodila i muzičku emisiju “Rok odeon” sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, a početkom 90-ih je igrala u seriji “Metla bez drške”.

Ova zanosna umetnica 1989. godine preselila se u Malibu i od tada živi na relaciji SAD- Srbija, a izvor njene sreće jeste reditelj serije “Metla bez drške”, Vladimir Aleksić, s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nesreću kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo jedan vozač i naneo joj ozbiljne povrede. Nakon te povrede otišla je na Bali na odmor, gde je kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

24sata.rsFacebook

Više o temama: