Novo životno poglavlje: Veliki planovi za budućnost Nađe Higl

Poznato je da sportisti imaju posebnu vrstu istrajnosti i borbenosti koje ih vode do medalja, a ove osobine čine i da se ne predaju pred teškim životnim izazovima.

Zlatna Nađa Higl nedavno je otkrila da boluje od ulceroznog kolitisa, ali proslavljena sportistkinja je pronašla snage da ne poklekne pred moćnim protivnikom.

Nađa Higl boluje od teške bolesti: Deca mi daju snagu

A post shared by Nemanja Dicić (@ndic_10) on

U njenom životu nema mesta za strah te ona kuje velike planove za budućnost o kojima je govorila za novi broj magazina “Hello”.

– Pre godinu dana upisala sam menadžment ljudskih resursa, a pre nešto više od mesec dana, posle duge potrage, dobila sam posao iz snova u toj struci, koji me istinski ispunjava – ispričala je uz osmeh Nađa za Hello o svom ponosu što se posvetila fakultetu i obrazovanju, a zatim otkrila planove o budućim poslovnim projektima

A post shared by Nadja Higl (@nadja_higl) on

– Volela bih da otvorim školicu plivanja u Pančevu i da kao trener budem uz vodu koju toliko volim kako bih deci prenosila svoje znanje i iskustvo. Pre nekoliko meseci predala sam projekat, ali još čekam projekat – dodala je plivačica.

Šta Nađa Higl kaže Sve o  autoimunoj bolesti, koja joj je potpuno promenila život, i porodici u kojoj pronalazi snagu za borbu sa problemima pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 24. avgusta

HellomagazinFoto: Antonio Ahel/ATAImages/Instagram

Više o temama: