Nove vragolije u porodici Buzurović: Naučio sam Nestora da me zove ćaća!

Danijela i Stefan Buzurovic

Glumac i voditelj Stefan Buzurović i lepa voditeljka Danijela Buzurović su par koji zaista uživa u svakom trenutku svog života ispunjavajući ga smehom, ljubavlju i malim vragolijama sa svojom decom: sinom Nestorom i malenom ćerkom Klarom.

Pošto je porodica Buzurović u stvari tajna Betmen-porodica, kod njih ništa nije obično, već uvek zanimljivo i duhovito…

Ovoga puta tata Stefan je odlučio da uvede malo promena u svakodnevne nazive koje deca koriste u porodici, te je već izlizano tata, a i demode ćale, zamenio sa – ćaća.

Nestor je prihatio izmene, te kao i svako dete uživa kada mu se takva reč kotrlja preko jezika više stotina puta u toku dana, a Danijela… Kao i svaka supruga koja neizmerno voli svog životnog partnera, ima samo “lepe reči” za Stefana.

– Naučio sam, konačno, Nestora da me zove ĆAĆA!!! Nestor je srećan, ja sam ponosan, Klara spava, a Danijela hoće da se ubije… Sad se neizmenično za mnom čuje “ĆAĆA” i “IDIOTE”… Dan je dobio smisao!!! – opisao je svoj dan Stefan (Betmen) Buzurović koji je od ovog prvog, jesenjeg dana odlučio i da se zdravije hrani:

Ali, Danijela (Betmenova žena) Buzurović, ga voli baš takvog kakav jeste, pa i kada menja ishranu i uči decu raznim “zanimljivim” stvarima.

Jer, ipak, na Fejsbuku su već 4 godine prijatelji i lepo se druže i vole, jer jedna je Betmen porodica te vrste…

stefan01

danijela-01

To je ljubav i tako se voli, uz poljupce, smeh, poštovanje i punu kuću radosti…

hellomagazin.rs/m.g.hello/arhiva

Više o temama: