Nove nevolje Jelene Karleuše: Pevačici suspendovan nalog na Tviteru

Jelena Karleuša je već danima glavna tema medija u Srbiji ali u regionu. U centar pažnje je dospela zbog navodne afere sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom, a eksplicitne fotografije koje su izašle u javnost, a na kojima je navodno pevačica izazvale su pravu buru.


Pevačica je preko svojih naloga na društvenim mrežama demantovala aferu, kao i to da se ona nalazi na spornim fotografijama i poručila da je ovo napad na njenu porodicu.

Jelena Karleuša nemoćna: Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BLOG OF JELENA KARLEUŠA (@blogofkarleusa) on


– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji… da žena sa slika na stomaku nema tri carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj. – napisala je Jelena na Tviteru, a zatim i objavila fotografiju na kojoj je njen suprug Duško sa njihovim ćerkama Nikom i Atinom, želeći da i na taj način poruči da su jači od priča i da su ostali jedno uz drugo.

I dok znatiželjna javnost očekuje informacije koje pevačica deli na društvenim mrežama, stiglo je iznenađenje- njen nalog na društvenoj mreži Twitter je suspendovan.

Do odluke o suspenziji naloga može da dođe ako su narušena pravila ove društvene mreže, a da li je suspenzija privremena ili trajna, ostaje nam da vidimo.

 

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević/Instagram

Više o temama: