Nikolina Pišek uživa u novoj ljubavnoj vezi sa srpskim zavodnikom Matijom Ćorkovićem

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek već mesec dana je u vezi sa biznismenom srpskog porekla Matijom Ćorkovićem, a za hrvatske medije je potvrdila da je srećna svojim novim izabranikom.
Srećna sam i zadovoljna, ali još je rano da dajem neke veće komentare o svom ljubavnom životu – bila je kratka hrvatska lepotica.
Nikolina je pre Matije bila u vezi s roniocem Kristijanom Curavićem, s kojim se čak i verila. Ćorković, koji važi za velikog zavodnika, već je prošetao neke od dama iz domaćeg javnog života, poput voditeljke Biljane Obradović, a zatim i pevačica Ane Nikolić, Danijele Vranić i Mie Borisavljević. Nikolina i Matija upoznali su se pre godinu dana u Beogradu, a posle poznanstva su ostali u kontaktu, da bi njihovo prijateljstvo tek nedavno preraslo u ljubav. Ovaj par vreme provodi na relaciji Beograd–Zagreb–Berlin, gde Ćorković radi kao suvlasnik restorana „Lagano”. Ovo je prvi put da je Nikolina komentarisala novu vezu.
Inače, nagađa se da će uskoro ponovo početi da se emituje rialiti šou „Operacija trijumf“, čiju je prvu sezonu Nikolina i vodila, ali lepa Hrvatica kaže da za sada ne namerava da se seli za Srbiju.
Hrvatska zasad jako zadovoljava moje profesionalne apetite, bilo bi nezahvalno tvrditi drugačije – kaže ona, piše Blic.

Više o temama: