Nikola Rađen nakon rastanka sa Anom: Sledeći brak mi nije na pameti

Iako su Nikola Rađen i Ana Kokić na Božić potpisali sporazumni zahtev za razvod braka, zbog ćerki Nine i Tee ostali su u korektnim odnosima. Dok od suda čekaju zvanično okončanje desetogodišnje zajednice, slavni vaterpolista i pevačica ponašaju se kao da su slobodni i više ne žive zajedno.

U intervjuu za Kurir Stars Nikola je prvi put govorio o rastanku od pevačice i povratku za Beograd, jer mu za dva i po meseca ističe dvogodišnji ugovor sa vaterpolo klubom Dinamo iz Moskve.

Početak godine promenio ti je život. Kako teče proces razvoda sa Anom?

– Sudski još nismo razvedeni. Naš advokat se bavi time pošto sam odsutan iz Srbije. Sve radimo po zakonu.

Da li ste Ana i ti pokušali da spasete brak u međuvremenu?

– Nas dvoje smo uglavnom sve rekli u saopštenju kojem smo se obratili javnosti. Odlučili smo da okončamo naš brak, sada je sve u pravnom procesu, a mi ćemo se odazvati na sva ročišta i sve što sud propiše.

Jeste li u kontaktu? Kakav odnos imate?

– Moja bivša supruga i ja imamo skroz korektan odnos jer je sve u interesu vaspitanja i odrastanja naše dece.

Kako se vaše ćerke nose sa vašim razvodom?

– Razvod sam po sebi nije prijatan ni lak, ali trudimo se da one to ne osete. Korektnom komunikacijom sve im olakšavamo. One me posećuju u Moskvi, a isto tako gledamo da ne izostaju mnogo iz škole. Čujemo se svaki dan.

Tvoj brak odavno je bio na meti medija zbog brojnih spekulacija. I ranije se pričalo da se Ana i ti razvodite, ali ste na kraju uspevali da prevaziđete probleme. Misliš li da je odluka o razvodu ranije trebalo da se donese?

– Iskreno da ti kažem, ta odluka je u javnost dospela kao iznenađenje. Nije prijatna, ali, nažalost, desila se. Mislim da smo se poneli kao odrasli ljudi.

Pričalo se da je razlog razvoda prevara.

– Apsolutno mi je glupo da pričam o prevarama u braku.

Da možeš, da li bi menjao nešto iz prošlosti?

– Sve što je iza mene treba da ostane tamo jer me čeka lepa i svetla budućnost o kojoj želim da razmišljam.

Kada se pročulo da se razvodiš, devojke su odlepile i krenule da te osvajaju po svaku cenu.

– U trenutku razvoda nisam se zanimao komentarima, ali normalno je da se to dešava. Verovatno je ista stvar i kod moje bivše supruge.

Da li bi se ponovo ženio?

– Uopšte ne razmišljam o tome. Sledeći brak mi nije na pameti.

Bliži se kraj tvoje vaterpolo karijere, kakvi su ti dalji planovi?

– Moji poslovi vezani su za Beograd, za agenciju i vaterpolo klub u Pančevu. Napravio sam takav plan da inostranu karijeru završim u Moskvi, nadam se sa trofejom prvaka šampiona Rusije, i onda da se vratim u Srbiju, gde me čekaju obaveze vezane za vaterpolo klub koji je počeo sa radom u avgustu prošle godine.

hellomagazin.rsKurir/StarsMirko Tabašević

Više o temama: