Nije mogla da odoli: Pevačica, mama, a od sada Aleksandra Prijović i u ovoj ulozi!

Aleksandra Prijović, osim što je pevačica, a od nedavno i mama, odlučila je da se oproba u još jednoj ulozi, i po ugledu na svoju svekrvu Lepu Brenu zaigra i na filmu.

Aleksandru ćemo kao glumicu gledati u četvrtoj sezoni popularne serije “Ubice mog oca”, gde će se pojaviti u dvema epizodama, saznaje Kurir.

Pevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriju vraća kao pevačica Biba.

Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu “Hajde da se volimo”, zvezda “Granda”, koja je još na početku karijere, u seriji ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najpre bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahteva, pa se malo dvoumila da li da prihvati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su pre pet meseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odolela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

– Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane, Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene, koja ima i te kako značajno glumačko iskustvo – kaže izvor i dodaje:

– Filip je podržao svoju suprugu i rekao joj je da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u “Ubicama”, pomogla joj je u pripremi uloge.

Ovo nije Prijovićkin prvi dodir s glumom. Pevačica je pre dve godine snimila pesmu “Uspomene” za svrhe pozorišne predstave “Kafana Balkan”. Ona je i tada bila oduševljena što će biti angažovana na predstavi, ali je ovo sada u “Ubicama” još veći zalogaj za nju.

– Ovo je za mene bilo jedno divno iskustvo, imala sam priliku da budem neka druga osoba u nekom drugom vremenu, bar nakratko – istakla je tada Prija.

Pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već su snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pevačica solidno snašla.

hellomagazin.rsAta Images, Mirko Tabašević

Više o temama: