Nevena Božović: Sa koleginicama glumi u predstavi o Crvenkapi

nevena bozovic

Pozorište Boško Buha priprema novu predstavu za decu „Crvenkapa“ u kojoj igraju i pevaju i nekadašnje učesnice takmičenja „Prvi glas Srbije“, Sara Jovanović, Nevena Božović, Mirna Radulović i Saška Jakovljević, a u ulozi Crvenkape našla se glumica Jelisaveta Karadžić. Ova predstava će biti malo drugačije od klasične priče o Crvenkapi, nešto modernija verzija.

Crvenkapa u ovoj predstavi nije dobrica, kako smo do sada navikli, nego je jedan buntovnik, malo razmaženo dete koje bi sve da proba, sve da pipne, da čačka i iz inata, iz sukoba sa majkom i svetom, odlazi u šumu. I onda kad se tamo desi par nezgoda, ona doživi promenu i vrati se kao jedna dobra, odraslija devojčica – otkriva glumica Jelisaveta Karadžić za „TV Mondo“.

Značajne uloge imaju i mlade pevačice ,a kako je uopšte došlo do ove sardnje, otkriva Nevena Božović.

Direktor pozorišta Manda je, ja mislim, prvi došao na tu ideju da mi budemo deo predstave, pre svega zbog pevanja pošto smo mi jedna vokalna podrška – izjavila je pevačica.

Inače, pored Jelisavete, Nevene, Sare, Mirne i Saške, u predstavi glume i Andrija Milošević, Lena Bogdanović i Ivan Mihailović.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Više o temama: