Nele Karajlić: Dvomesečni oporavak

Nele Karajlić

će se zbog zdravstvenih problema naredna dva meseca odmarati u svojoj kući na Kosmaju, a “No smoking orkestar” nastavlja svetsku turneju, ali sa promenjenim repertoarom – izvodiće instrumentalnu, mahom filmsku muziku. Nakon što je zbog problema sa srcem neko vreme proveo u Urgentnom centru, čuveni roker je pušten kući uz upozorenje lekara da se “ne igra sa zdravljem”.
– Vođi ‘Zabranjenog pušenja’ zabranjeno je pušenje. Nele je umeo da popuši i po tri paklice dnevno, puno je radio, neuredno jeo, malo spavao ispričao je izvor “Blica”.
Nele se potpuno izolovao, a telefonom se čuje samo sa nekoliko najbližih prijatelja. Nervira ga interesovanje javnosti za njegove zdravstvene probleme.
– Izbegava sve što ga nervira, i televiziju i novine, a telefon retko uključuje i malo kome se javlja na pozive i poruke – kaže ovaj izvor i ističe da je Karajliću sada jedino potreban mir.
Zato će naredna dva meseca boraviti na Kosmaju i uživati u poriodičnom miru kraj svoje supruge Sanje, ćerke Jane i sina Srđana. Za to vreme Emir Kusturica i ostatak benda održaće koncert 23. juna u Sankt Peterburgu, 25. u Parizu na džez festivalu, a zatim slede nastupi po Češkoj, Italiji i Belgiji.

Više o temama: