Neda Arnerić želi da zaboravi nesreću: To je bilo, prošlo, idemo dalje

neda_arneric_hello

Bez obzira što je od ove nesreće prošlo već četiri meseca, Neda Arnerić još uvek nije spremna da govori o padu zbog kojeg je neko vreme provela u bolnici.

Domaću javnost i dalje zanima šta se stvarno dogodilo tog 8. maja na Vračaru, kada se glumica pod nerazjašnjenim okolnostima stropoštala na trotoar.

– Nemojte, molim vas, više o tome. Stvarno je grozno. To bi bilo kao kad bih ja vas pitala kako ste sinoć prali zube i kako ste oprali svoj veš. To je bilo, prošlo, idemo dalje. Svašta se događa. Moglo je da bude i gore. Najružnije je bilo što su neki novinari u priču upetljali mog muža i njegovu nekakvu neizlečivu bolest – rekla je Arnerićeva za Informer.

Neda se u četvrtak, posle višemesečne pauze zbog povrede, vratila na pozorišne daske u predstavi “Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo” na manifestaciji “Matićevi dani” u Ćupriji. U ovoj predstavi igra sa kolegom sa klase Feđom Stojanovićem, a publika ih je nagradila burnim aplauzom.

– Šta glumac može više da poželi od toga da mu publika ustane na noge i to spontano?! Ovo nije Šekspir koji traje tri i po sata, već mala, intimna predstava, pa mi je utoliko draže. Uželela sam se ove predstave. Ona je prava oda ljubavi, a odigrana je samo nekoliko puta. Znam da ćemo je Feđa i ja još dugo igrati jer se u njoj dobro osećamo. Mislim da ćemo je igrati dok to budu trpele naše godine – kaže legendarna glumica.

hellomagazin.rshello/arhiva

Više o temama: