Neda Arnerić se oporavlja, u bolnici ostaje još nekoliko dana

neda-arneric-janko-petkovic

Glumica Neda Arnerić koja je pre šest dana pala sa terase i tom prilikom zadobila teške povrede vrata i kičme, ostaće u bolnici još nekoliko dana, iako je njeno zdravstveno stanje sada stabilno.

Glumica je juče trebalo da napusti Urgentni centar i da ode na kućno lečenje, ali ipak će još neko vreme ostati na odeljenju intenzivne nege, dok lekari ne budu sigurni da se u potpunosti oporavila, prenosi kurir.rs. Sagovornik iz bolnice kaže da se Arnerićeva složila s mišljenjem stručnjaka i da ima potpuno poverenje u njih.

Neda uz pomoć medicinskog osoblja ustaje i šeta, zasad njen oporavak teče u najboljem redu. Bilo je nekih naznaka da bi mogla za vikend da izađe iz bolnice, ali su joj lekari predložili da ostane još nekoliko dana radi daljeg posmatranja, sa čim se složila – rekao je Kurirov izvor i potvrdio da se prvobitna prognoza da će se glumica u potpunosti oporaviti ispostavila kao tačna i opravdana:

Povrede jesu delikatne, ali lekari su od starta verovali da neće ostaviti ozbiljne posledice. Srećom, ispostavilo se da su bili u pravu.

kurir.rsJanko Petković

Više o temama: