Nataša Bekvalac svu imovinu ostavlja Dači

Posle razmirica oko podele imovine, pop zvezda Nataša Bekvalac odlučila je da se povuče iz javnog života, a da sve materijalne vrednosti koje je stekla u braku sa Danilom Ikodinovićem prepusti njemu i na taj način izbegne mogućnost da se dogodi još jedan incident. Ovu odluku je donela kada je otkrila da je njen još uvek zvanični suprug svoj deo vlasništva nad kafanom „Tako je suđeno”, a u koju je ona uložila 80.000 evra, bez njenog znanja i saglasnosti prepisao svom poslovnom partneru Aleksandru Dobrijeviću. Pored toga, tačku na celokupnu situaciju rešila je da stavi kada je nakon obračuna u kancelariji Dačinog advokata saznala da je Ikodinović prodao automobil „mini kuper” koji mu je inače ona poklonila i kupio BMW sa kojim je došao na razgovor o imovinskoj raspravi u petak nešto posle 17 časova.
– Nataša je čvrsto odlučila da se neko vreme povuče iz javnog života kako bi uz svoju ćerku Hanu povratila mir koji je narušila tokom proteklih meseci burnim svađama sa Danilom oko alimentacije i podele imovine koju su zajedno stekli tokom braka. Pošto njoj materijalne stvari ne predstavljaju pravu vrednost života, odlučila je da sve prepusti Ikodinoviću i da na taj način izbegne dalje nesuglasice i svađe – navodi izvor blizak atraktivnoj pevačici.
– Za dalju saradnju sa Dačom biće zadužen njen advokat, budući da ona za njega više ne želi da čuje, a ni da ga vidi. Rešila je da okrene nov list u svom životu i da kao samohrana majka detetu obezbedi što bolju budućnost – ističe ovaj izvor, koji otkriva da će „novosadska barbika” narednih dana biti uz svoju porodicu koja joj pruža nesebičnu podršku. Nakon uskršnjih praznika ona će se vratiti poslovnim obavezama i nastupima koje je planirala da održi u nekoliko gradova širom Srbije.
– Nataša će narednih nekoliko nedelja provesti u krugu svoje porodice, gde će zajedno sa Hanom i svojim sestrama Draganom i Kristinom i njihovom decom proslaviti Uskrs. Nakon toga, ona će se posvetiti svojoj karijeri, kao i nastupima koje je planirala da održi u svim većim gradovima širom Srbije. Iako je zbog novonastale situacija znala često da zaplače, obećala je sebi da zbog Ikodinovića više neće ni suzu pustiti.

Više o temama: