Nataša Bekvalac iskrena: Ne bih dozvolila ćerki da jednog dana bude pevačica

natasa bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac, iako već 15 godina živi od muzike i važi za jednu od najuspešnijih pevačica na našim prostorima, priznaje da bi kćerki Hani zabranila da krene njenim stopama.

Ona otkriva da je naslednica često pita kada će da joj rodi brata ili sestru, dok suprug Ljuba muški podnosi njenu histeriju zbog odvikavanja od pušenja.

Devetogodišnju kćerku Hanu, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, usmerava da bude dobar đak, ali i da ne mašta o estradi.

– Ne bih dozvolila ćerki da jednog dana bude pevačica. Mom detetu bih poželela mnogo lakši životni put nego što je bio moj. Staze kojima sam išla, a koje sam sama birala, nisu bile lake, zbog toga ne želim da se moje dete muči hodajući njima – kaže Nataša i otkriva da njena jedinica priželjkuje društvo u porodičnom domu.

– Svako dete, pa i ona, želi da dobije brata ili sestru. Hana odrasta u porodici koja je mnogobrojna i već ima mnogo sestrica i braće, doduše, ne rođenih. Volela bih da imam još dece, to je moja iskrena želja – uz osmeh priznaje pevačica, koja se pre godinu dana zavetovala na večnu ljubav sadašnjem suprugu Ljubi Jovanoviću, koji najviše trpi njene promene raspoloženja zbog odvikavanja od pušenja.

– Ljuba moju histeriju trpi stoički, onako kako dolikuje pravom muškarcu. Lagano sam izašla iz te faze jer je prošlo mesec dana kako nisam zapalila cigaretu. Problem je što sada sa čežnjom gledam one koji puše – priznaje pevačica.

Pevačica se još drži starog mišljenja da je seksepilnim i lepim devojkama teže da budu poštene, pa nam je otkrila da li i njoj to teško pada.

– Relativna je stvar to da li sam poštena, bolje bi bilo pitanje da li me žele ili ne. I dalje mislim da je onima koje niko neće lako da budu poštene – uz osmeh kaže Bekvalčeva.

Nataša kaže da nikada ne bi ušla ni u jedan rijaliti, ali da o njima nema loše mišljenje jer su joj olakšali život.

– Ne postoje uslovi pod kojim bih pristala da uđema u “Farmu” ili bilo koji drugi rijaliti, ali nemam negativan stav prema takvim programima. Mislim da sve što se dešava oslikava realno stanje u našoj zemlji. Zahvaljujući rijalitijima, vrlo sam rasterećana jer fokus više nije na meni, i ne prati se svaki moj korak. Osećam se slobodnije – priznaje Bekvalčeva.

hellomagazin.rsalo.rshello

Više o temama: