Miss Srbije: Lepotice osvajaju Grčku

Finalistkinje Izbora za Miss Srbije stigle su na Tasos gde ih očekuju desetodnevne pripreme uoči velikog finala koje će se održati u Sava Centru 07. jula. Put su provele družeći se i upoznavajući se sa članovima stručnog tima “MISS YU” kompanije među kojima su pored modnih fotografa, snimatelja, frizera i šminkera i Vesna de Vinča, predsednik “MISS YU” kompanije, Milica Jelić, aktuelna Miss Srbije, pevačica Jellena, modni kreator Bata Spasojević i Saša Plećević, poznatiji kao doktor Feelgood koji će voditi računa o ishrani devojaka.

MISS YU kompanija ove godine proslavlja jubilarnih petnaest godina rada, a kako najbolji uvek idu zajedno finalistkinje ovogodišnjeg izbora za MISS posetile su Niš, gde su prisustvovale proslavi šezdesetog rođendana kompanije Niš Expres i privukle veliku pažnju medija. Ovom prilikom obišle su dvadeset i četiri nova autobusa ovog prevoznika, a kako je i jednoj od misica bio rođendan baš tada, ovaj prijem pretvorio se u radosnu proslavu trostrukog rođendana.

Dvadset i četiri devojke koje su ušle u najuži izbor u trci za krunu koju može poneti samo jedna očekuju svakodnevni treninzi, fotografisanja na egzotičnim lokacijama Tasosa, snimanja reklama i još mnogo toga. Za sada su sve dobile četvorogodišnju stipendiju “R&B” koledža za bankarstvo.

Više o temama: