Mirka Vasiljević o ranoj trudnoći i popularnosti: Sve što želiš, to i možeš, što sam kroz svoj život sebi i dokazala

Osim što je maksimalno posvećena deci Andreju, Andrijani i Mihajlu, mlada majka i glumica Mirka Vasiljević stiže i da vredno radi, nastupa u pozorištima širom Srbije i stigne na brojna TV gostovanja, a mnogi se pitaju kako sve to postiže.

Mirka je objasnila da nije sve uvek bilo lako i da je vremenom neke stvari shvatila i promenila svoj stav prema životu.

– Sve što želiš, to i možeš, što sam kroz svoj život sebi i dokazala. Uvek sam bila devojčica koja je znala šta želi i voli, šta je interesuje i imala sam sreću da to moja porodica prepozna i podrži me, što često nije bio nimalo lak zadatak. Zahvaljujući njima, videla sam da čovek uz dobar tim i dobru organizaciju može da uspe. Sada, kada imam troje dece i kada shvatam da vreme jako brzo ide, trudim se da osvešćujem trenutak u kojem živim.

– Povukla sam kočnicu, naterala sam sebe da uživam u svakom danu koliko on bio možda naporan, dosadan, neinspirativan. U kolima jedem, u kolima se šminkam, oblačim, stalno sam negde u žurbi i shvatim da se uveče osećam kao izduvan balon, a opet sam svuda stigla… Rekla sam: “Zašto ja radim to sebi?” i prestala. Sada sam postala manje nervozna prema deci, mužu, okolini, samoj sebi sam bolja, pa samim tim i drugima – objašnjava Mirka, koja je priznala kako su njeni roditelji reagovali kada im je u svojoj 19. godini rekla da želi da zasnuje porodicu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

hellomagazin.rsKurir/PinkMirko Tabašević/Antonio Ahel/ATA Images

Više o temama: