Miloš Teodosić otkriva kako je to biti tata po prvi put: Iskreno, još se privikavam na tu ulogu!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić prvi put javno govori o rođenju kćerke Petre i kako se snašao u “ulozi tate” po prvi put.

Pošto je pomogao reprezentaciji Srbije da se kvalifikuje na Svetsko prvenstvo u Kini, Miloš Teodosić (32) otputovao je u Ameriku kako bi bio uz suprugu Jelisavetu Orašanin i tek rođenu kćerku Petru. U životu poznatog košarkaša mnogo toga se promenilo u poslednjih nekoliko nedelja. Osim što je prvi put postao tata, raskinuo je saradnju sa Los Anđeles klipersima u kojima je proveo poslednju godinu i po.

Sećam se priče jednog bivšeg reprezentativca kako je počeo da se plaši letenja avionom onog trenutka kada je dobio prvo dete. Da li su vas promenili ženidba i rođenje kćerke?

– Nemam takav problem, plašio sam se letenja avionom i pre toga. Verujem da za svakog čoveka činjenica da je postao otac ima veliko značenje. Takav je slučaj i sa mnom. Iskreno, još se privikavam na tu ulogu. Rođenje kćerke sigurno je bio najlepši osećaj u mom životu. Oni ljudi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Ostaje mi još mesec-dva da se adaptiram. Nisam razmišljao da li će me očinstvo promeniti, ali vrlo moguće da hoće – rekao je Miloš u intervjuu za Gloriju.

hellomagazin.rsGloria.rsAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: