Mia Borisavljević: Ema neće biti jedinica, imaće sigurno batu ili seku

Pevačica Mia Borisavljević porodila se pre nekoliko dana i na svet donela svoje prvo dete, ćerkicu kojoj su njen izabranik Bojan Grujić i ona dali ime Ema.

Ona je otkrila da ima pomoć koja joj je potrebna, ali i da je Ema mirna beba:

– Moram priznati da imam veliku pomoć oko bebe od strane Bojana i moje majke, jer sam tek pre par dana izašla iz bolnice i nisam još u punoj formi. Tek sada učim neke stvari ali brzo učim, što je najvažnije – kaže Mia i dodaje – Ema je prilično mirna beba, nežna je, prava devojčica. Noću spavamo “na rate” jer beba mora da jede na tri sata, ali smo se na to odavno pripremili – kaže zadovoljno pevačica.

Priznaje da je njen izabranik Bojan iznenadio u tome kako se snašao oko bebe:

– Bojan se snašao 10 puta bolje od mene. Van svakih očekivanja, gledam ga i mislim se “Odakle ti to sve znaš?”. On mi mnogo znači i oduševljena sam kakav odnos ima prema bebi – kaže Mia.

Mia priznaje da se i njoj, kao i svakoj ženi, promenio pogled na svet otkako je postala majka:

– Svakako se sve promeni, jer sam način života je drugačiji pa samim tim i prioriteti. Ali mislim da ću ja uvek ostati svestrana i da nikada neću izgubiti interesovanje za posao i ljubav, čak mi je beba podstrek za veću životnu energiju – priznaje Mia.

Ona je već spremna i za drugu bebu:

– Volela bih još jedno dete u svakom slucaju. Ja imam sestru, Bojan ima sestru i znamo oboje koliko je to važno u životu. Ema nece biti jedinica. Imaće sigurno batu Ili seku. Mislim da je idealna razlika dve do tri godine, ako to može da se naruči tek tako. Ako ne, kad god došlo, dobro došlo – optimistična je pevačica.

 

Na kraju, ona nam je otkrila da već pravi planove za povratak na muzičku scenu:

– O pa da, to u svakom slučaju. Ja sam pre trudnoće planirala album i počela sam da radim na novim pesmama. Onda se desio ovaj dar od Boga i album se sada krčka. A do tada ce biti singl čim se oporavim i osetim da sam spremna psihofizički – zaključila je mama malene Eme.

hellomagazin.rsPinkATA Images

Više o temama: