Đorđe David: Mi, rokeri, preziremo kada se neko cenka sa nama

Đorđe David je, na iznenađenje mnogih, postao član žirija “Zvezda Granda” u trenutno aktuelnoj sezoni, iako je ranije javno iznosio negativno mišljenje o ovom TV formatu.

Roker tvrdi da i danas stoji iza svega onoga što je pre nekoliko godina govorio, ali da je samo takmičenje napredovalo od tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIKI MILJKOVIĆ FAN CLUB (@vikimiljkovicfanclub) on

– Evolucija se desila, kako kod produkcije, tako i kod mene. Postao sam manje tvrd u priči, a više u delanju na stejdžu. Siguran sam da će sledeće godine, ako me Saša (prim.aut. Popović) bude zadržao u žiriju, biti 350 kandidata sa drugačijim repertoarom – izneo je svoj stav za “Kurir” Đorđe, dodajući da će svoju saradnju sa “Grandom” podići na viši nivo.

– Počeću sa Popovićem da pregovaram da album koji radim sa Aleksandrom Mitrovićem kao aranžerom i producentom izađe za “Grand” – otkrio je David, zaključujući priču rečima da nije “okrenuo ploču” kada je ova produkcija u pitanju.

Da li si i zbog finansijskog momenta prelomio da uđeš u Zvezde Granda

– Mi rokeri volimo da za ono što radimo budemo plaćeni onoliko koliko treba. Preziremo kad ljudi s nama počnu da se cenjkaju.


– Nisam nego želim da mi ono što najdalje dobacuje bude priklonjeno i da se ja priklonim tome. Rokenrol nacija postaje autistična. Počinju da se odriču sebe, kao nećemo da se pojavljujemo u ovim emsijama, nećemo da sednemo pored narodnjaka… Majstore, sešću pored najgoreg na svetu zato što čvrsto zastupam svoju ideju, a to što zastupa neko drugi mene ne može da promeni! – irzičit je pevač.

 

Hellomagazin.rsKurir.rs/BlicV.M./AnotonioAhel/Ataimages/Instagram

Više o temama: