Melina Džinović proslavila rođendan u pidžami sa prijateljicama i uz dobro vino

Melina Džinović Miloš Nadaždin (11)

Kreatorka Melina, supruga pevača Harisa Džinovića, u porodičnom domu nadomak Beograda organizovala je slavlje povodom svog 34. rođendana.

Kako nije želela da diže veliku prašinu oko svog rođendana i odlazi u kafanu, Melina je drugarice okupila kod kuće, a slavljenica je, umesto u jednoj od svojih kreacija, goste dočekala opušteno, u pidžami.

Kako saznaje “Alo!”, duvanje svećica u ponoć nije izostalo, a prijateljice su je iznenadile zanimljivim poklonima.

– Melina je osoba koja ne želi da slavi rođendan uz pompu, vatromet i gomilu ljudi. Čitav dan je provela radno, planirajući detalje nove kolekcije koja izlazi za nekoliko dana, zbog čega nije stigla da se posveti sebi i svom danu. Sve prijateljice pozvala je da dođu kod nje u kuću, gde je napravila večeru i kupila skupa vina. Svi zajedno su uživali do kasno u noć, a Melina je bila najveselija. Naravno, Haris nije izostao sa slavlja, a spremio joj je i specijalni poklon, ali ni najbližim prijateljicama nije otkrila o čemu se radi – kaže izvor blizak popularnom paru.

Melina Džinović otkriva šta se najviše promenilo posle 14 godina veze sa Harisom

Kako bi joj čestitali rođendan, pozvali su Melinu, koja nije želela mnogo da priča o rođendanu.

– Hvala vam na čestitkama, iskrena da budem, nisam imala mnogo vremena da napravim veliko slavlje, jer je zbog mog posla sve podređeno kreiranju haljina i slanju u Ameriku. Uskoro započinjem sa predstavljanjem nove kolekcije, tako da mi je to trenutno najveća preokupacija. Što se tiče poklona, nikada nisam govorila o tome, tako da neću ni ovog puta. Nadam se da me razumete – rekla je Melina.

Veza duga 14 godina: Melina Džinović pokazala koliko voli svog supruga

hellomagazin.rsaloMiloš Nadaždin

Više o temama: