Melina Džinović: Otkrila tajnu srećnog braka

melina haris img_0632_595

– Ni on ni ja ne radimo nešto što ne bi trebalo, tako da u našem braku nema mesta nikakvoj sumnji.
Tako za „Blic“ počinje razgovor modna kreatorka Melina Džinović, supruga folk zvezde Harisa Džinovića. Ona je napomenula da se ipak neće dugo zadržati u Crnoj Gori bez svog Harija, kako od milošte zove supruga.

– Odavde odmah idemo za Mikonos. Hari je morao da radi, tako da nije mogao da bude sa mnom i decom. Ali, posle svadbe išli smo na krstarenje, tako da smo ipak bili zajedno – kaže ona.

Kako je razlika između Harisa i Meline 29 godina, pitali smo je ono što sve zanima – kako pevač podnosi da mu žena odmor provodi sama. Melina nam je sa osmehom odgovorila:
– Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja.

Ona se nedavno zvanično udala za Harisa, ali to je, kako kaže, za njih bio samo razlog da naprave dobro slavlje.

– U braku sam od 26. maja 2003. godine, ako mene pitate. Naše stupanje u brak je čista formalnost, a kako Hari i ja volimo da napravimo slavlje, to je bio razlog više da se dobro provedemo. Ispada da smo se zabavljali 12 godina, a mi imamo veliku decu, koja pohađaju četvrti i peti razred – kaže Melina.

Pitali smo je i da li je naslednici Đina i Kan slušaju. Oprezno, da ne pretera u hvaljenju, ali ponosno Melina kaže da su „baš dobra deca“.

– Nije što su naša, ali stvarno su takva. Hari mora da radi, pa ja trenutno više vremena provodim s njima – kaže kreatorka.

Inače, dok je Melina bila u Crnoj Gori, Haris je pevao u Čurugu, i to u dvorištu osnovne škole pred više od hiljadu ljudi.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Više o temama: