Melina Džinović: Bez Harisove podrške mi ništa ne bi išlo

Melina-Dzinovic (1)

Dizajnerka Melina Džinović govorila je o modnoj inspiraciji i o odnosu sa suprugom Harisom Džinovićem.

Nemam ja inspiraciju. Svi uvek imaju inspiraciju u nekoj epohi, u nekoj personi, u nekom slikaru… Ja to nemam. Jednostavno imam inspiraciju kako da žena izgleda što bolje i kako da se na jednostavnoj haljini napravi jedan deo koji je izuzima od njene jednostavnosti. Meni je najteže da to napravim toliko jednostavnih haljina sa nekim dobrim detaljem.

Na opasku da ona neguje žene sa oblinama i ne neguje klasične mršavice, Melina kaže:

Nisam rekla da ne volim mršavice, možda bih ja ponekad, itekako, volela da budem mršavica. Rekla sam da ove haljine baš stoje ženama sa oblinama, ali i mršavim ženama koje imaju sreću da su tako prirodno mršave.

Pošto je Haris Džinović rekao da nijedna žena, pa ni Sofija Vergara, ne može da se meri s Melinom, kreatorka je tu izjavu svog supruga prokomentarisala ovako:

Kako da mi to ne prija. Haris je centralna ličnost mog života. Deca i naša familija, ja ne izlazim puno iz tog kruga i zaista sam tom krugu posvećena. Da mi on ne daje toliku podršku meni jednostavno ništa ne bi išlo. Ovo je rezultat baš toga što je on, ovih 14 godina, takav prema meni. Jako sam ponosna na njega.

blic.rsarhiva Hello!

Više o temama: