Marina Visković se nikada ne kaje: Nema čoveka koji nije grešio, i da postoji, mora da je neki čudan tip

Pevačica Marina Visković priznaje da je pravila greške u životu, kao i da je u nekoliko navrata živela dvostrukim životom.

– Jeste. Ne kajem se, nikada. Svima se dešavaju lepe i manje lepe situacije. Negde smo dobro odigrali, negde nismo. Prosto je sve to život. Uči nas da budemo bolji i pametniji. Da nešto naučimo iz toga. Kakav je čovek koji nije grešio? Taj ne postoji. I da postoji mnogo je čudan neki tip – kaže Marina, koja na novom albumu ima pesmu koja se zove „Dvostruki život”.

– Baš mi se sviđa ta pesma. Nikada se nisam vodila finansijama i zaradom. Ne razmišljam o tome da li će mi se to isplatiti. Više puta sam radila iz srca, birala pesme po senzibilitetu i baš numeru „Dvostruki život” sam izabrala odmah. Obožavam je. Svidela mi se i melodija. A i kada je stigao tekst, oduševila sam se. Fenomenalan je. Mnogo sam ponosna na ceo projekat – kaže Viskovićeva.

Ova atraktivna pevačica kaže da se u životu vodi dobrotom.

– Nisam anđeo, ali najviše kod ljudi cenim dobrotu. Kada je neko takav, u redu je i da pogreši. Ne mogu zlobu da razumem – ističe ona.

Svog dečka ne eksponira, pa o njemu u medijima retko govori.

– Ja non-stop govorim svima volim te. To je najmanje što mogu da uradim – kaže ona.

Iako je studirala psihologiju, kada je uhvati žuta minuta, zaboravi na lekcije koje je učila.

– Ne sećam se ničega, sve padne u vodu – kaže kroz smeh ona.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages/Instagram

Više o temama: