Marija Veljković se umorila od “Slagalice”: Bila bih fenomenalna u muzičkom šou programu

marija-veljkovic-arhiva-hello

Marija Veljković Milovanović, voditeljka kviza “Slagalica” na RTS-u, otkriva koje su njene najveće prednosti kada stane pred kameru, šta je to što bi želala da radi, koji su joj snovi i nadanja…

– Moji aduti su noge, ali i pamet. Ako pričamo o fizičkim atributima, onda su to noge, ali valjda imam nešto i da kažem – kaže Marija Veljković za “Blic”.

Ovu glumicu koja već godinama radi na RTS-u, gde između ostalog vodi najdugovečniji kviz “Slagalicu”, ovih dana gledali smo u zabavno-sportskoj emisiji “Olimpijsko popodne”, u kojoj je sa Stefanom Bendićem analizira dešavanja u Riju.

Ona je zadovoljna tim angažmanom, ali je izuzetno ambicizona i, priznaje, pomalo i pohlepna kada je karijera u pitanju.

– Pohlepna sam jer sve što mi se da ja prihvatam. Volela bih sve, bilo bi lepo čak i da budem urednik, zašto da ne – iskrena je ona i dodaje da bi se najbolje snašla u nekom muzičkom šouu:

– Volela bih da imam autorsku emisiju, ali mislim da bih bila fenomenalna u muzičkom šou programu. To bi mi baš fino leglo. Neostvarene želje su mi uglavnom glumačke. Volela bih da dobijem lepu dramsku ulogu. Za tim kukam već godinama.

Marija je godinama udata za arhitektu Milana Milovanovića, sa kojim ima sina Đurađa (4) i ćerku Rosu (2), za koje priznaje da je to što ih je dobila nešto najluđe što je uradila u životu.

– Najluđa stvar u ovo vreme je odlučiti se da imaš porodicu.

hellomagazin.rshello/arhiva

Više o temama: