Marija Bergam: Nakon porođaja sam tri dana plakala od radosti

Trudnoća i rođenje deteta su najemotivniji događaji za svaku ženu, a budu propraćeni i uz mnogo suza.

Glumica koja je ulogom u seriji  “Senke nad Balkanom” skrenula pažnju na sebe, već nekoliko godina uživa u sladnom braku sa glumcem Radivojem Rašom Bukvićem, s kojim ima dvogodišnjeg  sina Danila.

– Dok sam bila trudna plakala sam non-stop. Kada sam se porodila, tri dana sam plakala od radosti. Sada manje plačem. Rastuže me teške sudbine, u razgovoru za “Blic” otkriva  Marija Bergam.

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

I dok je svi hvale kako je dočarala ulogu odlučne  Maje Davidović, glumica nije zadovoljna, i tvrdi da bi mnoge stvari promenila.

– Iskreno, ne osećam da sam velika zvezda jedne serije, bar se ne ponašam tako. Živim potpuno normalno. Desi mi se da mi šalju poruke na račun toga kako sam odglumila lik Maje Davidović. Nisu svi utisci i komentari gledalaca pozitivni, ima i onih negativnih. Nedavno mi je jedna žena poslala poruku na društvenim mrežama kako joj se uopšte ne sviđa kako sam odglumila. Ali da se razumemo, meni je to sasvim u redu – kaže Marija i dodaje da se slaže s mnogim kritikama koje dobija.

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

– Nisam zadovoljna time kako sam donela tu ulogu, ima tu mnogo stvari koje bih promenila kada je reč o mojoj glumi. Mogla sam bolje da donesem lik, ali ako sve saberemo, rekla bih da je utisak kod ljudi dobar. Veoma sam samokritična, to je nekada znalo mnogo da me košta. Zato, kada to pomešate s ovim što vam govore ljudi, dobijete jedan sasvim pristojan komentar – objašnjava glumica za Blic.

Hellomagazin.rsHellomagazin.rs/BlicAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: