Male bračne tajne: Jelena Tomašević otkrila na šta je njen suprug posebno “slab”

Pevačica koja je svoju karijeru pažljivo negovala ne praveći kompromise sa modernim ritmom kaže da je njena baza porodica, suprug Ivan koji joj daje bezuslovnu podršku i ćerka Nina čijem odrastanju se neizmerno raduje.

Jelena je nedavno objavila spot za novi singl “Suncokret”, a kako je pesma vrlo emotivna, pevačica priznaje da je i nju ganula kada ju je prvi put čula.

– “Suncokret” je divna balada, emotivna i baš me na jedan poseban način dira u srce. Pre neki dan je doživela radijsku premijeru i već mi se javljaju da im se dopada. Uglavnom žene, ali ima i muškaraca koji govore da im se pesma sviđa.

Da li vam je draže kada dobijete komplimente od nekog muškarca za pesmu ili žene?

– Bez obzira da li je tema pesme tužna ili srećna, važno je da dopre do slušaoca bilo da se radi o muškarcu ili ženi. Da li ih rastužim ili im dam optimizam, važno je da izazovem emociju. To je za pevača pun pogodak. Pesma “Suncokret” govori o ljubavi iznad ljubavi. I ranjavani možemo voleti. To je neko vrhunsko osećanje. Svako će je doživeti na svoj način.

Ivanu se pesma pesebno dopala? U kom se delu pronašao?

– On se pronašao u toj umetničkoj crti pesme. Zapravo, emocija ga je pogodila. I potpuno me je iznenadio.

Da li je stvarno Ivan tako emotivan?

– Očigledno na mene jeste i na moje pevanje (smeh). U njemu sam uvek imala bezrezervnu podršku koja mi mnogo znači. Tako je bilo i ovoga puta. Nekako spoj gitare i početak pevanja je fantastičan. Direktno gađa u srce.

Vaša ćerka Nina je nedavno napunila sedam godina, a prošlo je već nekoliko meseci od kada je krenula u školu. Kako sve funkcioniše?

– Školske obaveze su se nekako slegle, sve je došlo na svoje. Nina se odlično snašla u prvom razredu. Napunila je sedam godina i postaje zrela devojčica koja uživa sa svojim vršnjacima. I meni je zanimljivo da je gledam kako iz dana u dan organizuje svoj život. Ritmička gimnastika, domaći zadaci, viđanje sa drugaricama… Već je počela sama da organizuje dan. Drago mi je da vidim da moje dete izrasta u devojčicu.

Reklo bi se da u životu, a posebno u pevanju, niste pravili kompromise. Da li smatrate da vas je to koštalo?

– Baš tako, lepo ste sve opisali. Mislim da ta doslednost koju svaki izvođač ima ga čini drugačijim, autentičnim. Mislim da su godine i godine potrebne da se neko dokaže, pokaže, da ostane svoj, dosledan. Volim da eksperimetišem, ali sve u svom domenu ukusa i mogućnosti. Na taj način mogu da se igram, da eksperimentišem. Ali mislim da svoju publiku treba negovati, umnožovati i na taj način je poštovati.

Znači, nećemo vas videti u duetu sa MC-jevima?

– Pa ne znam. Možda nekada na neki način. Zašto da ne. Ali ja sam neko ko ne prati trendove slepo. Ali svakako volim da čujem ostalu muziku. Zanima me šta se radi u svetu, kao i kod nas. Ali u svemu tome gledam da održim svoj put.

hellomagazin.rsBlicATA Images

Više o temama: