Liftactiv Supreme: Prvi Vichy lifting efekat koji traje ceo dan

pot PS

Godine nisu jedine koje odaju starost kože, već to čine i sati i dani koji prolaze. Samo jedan dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne fleke, postaju izraženiji. Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tokom dana. Vichy je stvorio novu generaciju nege Liftactiv Supreme sa lifting efektom koji traje ceo dan za mladalački sutrašnji dan!

VICHY - LIFT ACTIV OPEN SANS CAPOT

STARENJE KOŽE TOKOM DANA – KLINIČKI DOKAZANA STVARNOST
Vreme, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primećujemo. Reč je o naučnoj stvarnosti usko povezanoj sa hrono-biologijom kože. Uveče, umorna koža lica je znak njenog starenja tokom dana. Vichy je klinički i objektivno izmerio starenje kože tokom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njena čvrstina se smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Naime, vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji: bore su dublje, a koža gubi čvrstinu.

VICHY - LIFT ACTIV

Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tokom celog dana. Znakovi starenja kože koji se tokom dana produbljuju i postaju izraženiji su trajni. Istraživači L’Oreala izveli su posebno istraživanje za Vichy o promeni kvaliteta kože tokom dana. Instrumentalna merenja koja su vršili svake večeri dokazala su da su bore izrazitije, posebno u uglovima očiju i oko nosa (nazolabijalne bore), elastičnost tkiva je smanjena, povećano je crvenilo i koža je manje čista, zbog čega je ten sivkast.

HD-FACE+REFLETS MIROIR-01-02-01

LIFTACTIV SUPREME – NOVA VIZIJA NEGE PROTIV STARENJA
Novi proizvod predstavlja novu viziju progresivne nege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi: TRENUTNO pružajući utisak glatke i ujednačene površine kože, TOKOM DANA pružajući svež i odmoran izgled kože sve do uveče te DUGOROČNO delujući protiv bora i gubitka čvrstine kože.

VICHY - TEXTURE-VFB2

INOVACIJA: »DAY-PROOF« TEHNOLOGIJA I 3D POBOLJŠAVANJE IZGLEDA KOŽE
Izazov novog proizvoda Liftactiv Supreme i nove tehnologije jeste ojačati otpornost kože protiv dnevnih »opterećenja« sa ciljem boljeg sprečavanja trajnih znakova starenja. Vichy je pritom iskoristio jedinstvene aktivne sastojke: ramnozu (5% koncentracija) + neohesperidin (2% koncentracija), udružene sa ekskluzivnom Vichy tehnologijom »Day-Proof« koju čine adenozin i kofein.

RAMNOZA + NEOHESPERIDIN
Ramnoza je odabrana za jačanje efekta protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je jak antioksidans koji pomaže sprečavanje uticaja foto i hronostarenja i gubitak sjaja. Ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena efikasnost kombinacije aktivnih sastojaka deluje na kvalitet kože koji se poboljšava a dugoročno deluje protiv bora i gubitka čvrstine kože.

ADENOZIN + KOFEIN
Adenozin zaglađuje kožu i time sprečava pojavu malih bora tokom dana i deluje protiv izražajnih bora. Kofein deluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimuliše, regeneriše i pomaže u sprečavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno deluju protiv starenja kože tokom dana.

3D-OPTIČKI EFEKAT ZAGLAĐENOSTI KOŽE
Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matirajućeg pudera i belih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikrosfere sa finim belim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten je pritom matiran i ujednačen. Formula stvara baršunast osećaj na koži. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osećaj prijatnosti.

Na kraju dana, upotrebom nege Liftactiv Supreme koža je zaglađenija, ublaženi su znakovi umora, koža je čvršća i ten vidljivo svežiji.

VICHY (1)

U prisustvu velikog broja predstavnika medija i prijatelja brenda, predstavljena je najnovija Vichy nega – Liftactive Superme: progresivna nega za korekciju bora i čvrstinu kože.
Gospođa Vedrana Rubil, Vichy Product Manager, predstavila je revolucionarnu negu, primerenu svim ženama bez obzira na različite tipove kože.
O procesu promena na koži lica i svakodnevnim, vidljivim znacima starenja kože, prisutne je tokom predavanja upoznala dr. spec. dermatovenerolog Tanja Đorđević Todorović.
Svoja iskustva i male tajne kako kožu toko dana održavaju svežom sa prisutnima su podelile Vichy prijateljice: Aida Đedović (TV urednica), Branislava Kostić (beauty urednica) i Ana Đurić – Konstrakta (pevačica grupe “Zemlja gruva”)
Nakon završetka prezentacije, prisutni gosti su nastavli druženje i testiranje najnovije Vichy Liftactive Supreme nege u neformalnoj atmosferi.

VICHY (3)

VICHY (8)

VICHY (2)

VICHY (4)

VICHY (5)

VICHY (6)

VICHY (7)

Ana Pendic

Marina Kotevski

Marinela Kvapil

Više o temama: