Lidija Vukićević: Niko ne može da me osvoji jahtama i skupocenim stvarima

Vest da Lidija Vukićević planira po drugi put da stane pred oltar obradovala je njene obožavaoce, ali glumica tvrdi da njoj sam papir ne znači mnogo.

– Najvažnija je ljubav i ono što postoji između nas dvoje. Potpisivanje papira nema veze s ljubavlju, to može i ne mora – rekla je Vukićevićeva.

Lidija je prvi put progovorila o svom izabraniku, čiji identitet i dalje strogo drži u tajnosti.

– Nije stranac, iako dosta radi u inostranstvu. Balkanac je – izjavila je glumica u emisiji “Ekskluziv” i a  onda otkrila i kako je izlazi na kraj sa brojnim udvaračima.

– Kada vam se neko udvara znači da mu se dopadate. Shodno tome, morate i da odgovorite. Ja od udvarača ponekad napravim drugove. Ako pristanu da mi budu prijatelji nastavimo da se viđamo, u suprotnom se više ne čujemo, rekla je i dodala da muškarac mora da bude jaka ličnost da bi je osvojio.


Mene niko ne može da osvojim nekim jahtama i skupocenim stvarima. Muškarac me osvaja stabilnošću, snagom ličnosti, mora da bude dominantna persona, prosto da zrači. Prosto mora sobom da me osvoji, a posle ćemo lako za sve ostalo – bila je iskrena Lidija Vukićević pred kamerom emisije “Ekskluziv”.

Hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: