Lepa Brena otkrila tajnu: Poljubac sa Bjelom mi je bio sladak, ali Boba se nije naljutio! (video)

Lepa Brena (56) slavi tri decenije od legendarnog filma ‘Hajde da se volimo’, u čijem se trećem delu ljubila sa tada najpopularnijim glumcem Draganom Bjelogrlićem (53).

U filmu se glumac toliko zaljubio u pevačicu da joj je pokušao uništiti brak sa Australijancem jugoslovenskog porekla.

Čitao sam u novinama da se udajete zbog para, pa sam odlučio to da pokvarim – rekao je Bjelogrlić u sceni u helikopteru, a Brena mu je odbrusila: ‘To nije istina!’.

– Ne verujem zato što je mnogo novca u pitanju –  izričit je bio glumac.

https://youtu.be/8HIkTjIddjc

– Je l’ se ja mogu udati kao svaka normalna žena na svetu?! Šta ja trebam da uradim da biste vi meni poverovali da se ja stvarno ne udajem – pitala je pevačica.

– Pa evo ovo: da me poljubite – predložio je Bjela, a Brena je to jedva dočekala i pao je sočan poljubac. Kasnije je priznala da joj se isti jako dopao.

“Ovo je zaista jedna uspešna priča”: Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili četvrt veka bračne sreće

– Stanko Crnobrnja mi je rekao da moram da poljubim Bjelu, koji mi je uvek bio simpatičan i sladak. Poljubila sam ga u obraz, a onda je reditelj rekao da ga poljubim ozbiljno. Odgovorila sam mu da nisam glumica, na šta mi je on odbrusio da ako to ne uradim, nema ništa od te scene – otkrila je i dodala kako je poljubac morao da potraje.

– Ponovo sam poljubila Bjelu, ali reditelj je rekao da poljubac potraje. Smogla sam snage i poljubila sam ga ozbiljno. Poljubac je bio sladak, moram da priznam. Danima posle toga vraćala sam taj film. Nekoliko godina kasnije pričala sam s Bijelom o toj sceni i on se slatko nasmejao, verujem da je njemu to bila rutina – kaže Brena i dodaje da njen tadašnji dečko Boba Živojinović nije bio ljubomoran.

Lepa Brena: Boba i ja vaspitavali smo sinove da budu džentlmeni

– Tada sam tek počela da se zabavljam s Bobom i on nije bio ljubomoran na Bjelu. Nikad mi nije pravio ljubomorne scene – otkrila je. Bjelogrlić je zadovoljan što je taj film i danas popularan, ali poljubac s Brenom nije želeo da komentariše, piše 24sata.hr.

hellomagazin.rs24sata.hrMirko Tabašević

Više o temama: