Lepa Brena: Aleksandra treba da bude princeza u svojoj venčanici, a ne tuđoj

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović verili su se na dan zaljubljenih u Majamiju, a svadba je zakazana za jun ove godine. Detalji ovog slavlja ne prestaju da intrigiraju javnost. Uveliko se spekulise o tome ko će se naći na spisku zvanica ali i  kakvu će venčanicu Aleksandra nositi.  Lepa Brena je jasno stavila do znanja da Aleksandra neće nositi Diorovu venčanicu koju je ona pre 27 godina nosila na svom venčanju.

 

– Mislim da je moja venčanica moja sreća, a Aleksandra treba da uzme svoju u kojoj će se lepo osećati. Ona treba da bude princeza u svojoj venčanici, a ne u nekoj od babe ili Brene. Drugo, ja sam žena od 180, a ona je druge mere, drugačije sve izgleda-rekla je Brena za Telegraf.

Muzička zvezda kaže da nema nikakvog posla oko organizacije venčanja, ali da je svakako raspložena da pomogne ako za to bude potrebe.

– Mislim da su mladožnja i tata glavni oko svadbe, sa njima ručam i pitam dokle su došli, ako im budem trebala, tu sam. Našu svadbu je organizovao Boba i bilo je fantastično. I ova svadba će biti zaista veličanstvena, on je naše dete, a i Aleksandra je sad naše dete – rekla je balkanska diva.

Hellomagazin.rsM. M./ATAImages

Više o temama: