Kristijano Ronaldo: Voleo bih da moj sin bude fudbaler

Kristijano Ronaldo

Fudbaler “Real Madrida” Kristijano Ronaldo rekao je juče da “sanja” da njegov sin Kristijano Junior jednoga dana postane fudbaler.
Sanjam o tome, ali može da radi šta god želi. Voleo bih da Kristijano bude fudbaler, ali o tome neću ja odlučivati – rekao je Ronaldo, a preneli su britanski mediji.
Ronaldo je 2010. godine postao otac, ali nikada nije želeo da otkrije ko je dečakova majka. Elma, sestra poznatog fudbalera, u julu je ispričala da je porodica malom Kristijanu rekla da mu je majka umrla, pre nego što nađu bolje rešenje.
Jednom smo mu rekli da mu je majka u raju, ali moj brat i moja majka rekli su da to više ne govorimo. Sada mu pričamo da je njegova mama na putu. On se ućuti, zaboravi na to i više ne postavlja pitanja – rekla je Elma.
Ona je, međutim, rekla da od dečaka neće moći da se sakrije majčin identitet.
Ako kasnije Kristijaninjo bude želeo da sazna ko mu je biološka majka, to će biti njegova odluka i niko ga neće zaustaviti – navela je Elma.
O dečaku brine Ronaldova majka Dolores Aveiro, koja je u svojoj knjizi navela da je 2010. godine otputovala u SAD da preuzme Kristijana Juniora kada se rodio.
Ona je rekla da je fudbaler insistirao da “dečakova majka zauvek ostane nepoznata”.

Izvor: Beta
Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram

Više o temama: