Ko je Čolina prva velika ljubav: To je i dalje ljubav koju ne mozeš pomilovati i držati za ruku

Zdravko Čolić, koji je juče proslavio 66. rođendan, i dalje važi za najvećeg zavodnika bivše Jugoslavije.

Čola je srećno oženjen Aleksandrom već 16 godina, a njegova supruga se retko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doleteli na koncertima odavno je prestao da broji.

Iako je nedavno otkrio kako je izgubio nevinost, o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

-Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega, rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vreme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli.

-Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu ‘Noć mi te duguje’, koju je sam napisao, rekla je Jasna.

-Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji, kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču.

Hellomagazin.rsIndex.hrAleksandar Keres/Instagram

Više o temama: