Kloi Kardašijan: Borac za prava životinja

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan odlučila je da iskoristi svoj status poznate ličnosti u humanitarne svrhe. Ona je putem Tvitera promovisala akciju za pomoć tigrovima i tako pomogla da se prikupe sredstva za proučavanje i zaštitu tih životinja. Najmlađa sestra Kardašijan je na svom tviter profilu pozvala ljude da doniraju po deset dolara za tigrove širom sveta.
Zahvaljujući njenoj podršci prikupljeno je dodatnih šest hiljada dolara koji će biti iskorišćeni za proučavanje tigrova, očuvanje njihovog prirodnog staništa i odbranu od lovokradica.
– Slavne ličnosti mogu da podstaknu milione ljudi da pomognu tigrovima – izjavio je portparol organizacije “World Wildlife Fund”, koja se zahvalila Kloi za doprinos njihovoj akciji za zaštitu tigrova.
Kloi je na svom nalogu na popularnoj društvenoj mreži napisala da je počastvovana što su čelnici organizacije prepoznali njen trud, a onada se zahvalila i pratiocima koji su podržali njenu akciju.
– Nadam se da ćemo svi mi spasiti mnogo divljih životinja. Vidim da je veliki broj vas podržao akciju. Ura za životinje!

Više o temama: