Ketrin Zita Džons zablistala na dodeli Toni nagrada

Iako se holivudska glumica Ketrin Zita Džons početkom ove godine susrela s nizom porodičnih, a potom i zdravstveih problema, čini se da ih je konačno rešila. Jer kada se sinoć u Londonu pojavila na dodeli Toni nagrada za najbolja dostignuća u obasti pozorišta, glumica je doslovce blistala. U crvenoj, sjajnoj, haljini sa dubokom dekolteom i golim leđima, nije bilo osobe kojojoj ova prelepa glumica nije izmamila uzdah. Čak se činilo da joj je boravak ispod reflektora veoma prijao i podsetio na to koliko voli pozorište. 
– Moj prvi uspeh vezan je upravo za pozorište i London, tu je sve počelo i ja bih veoma želela da uradim još jednu predstavu ovde u Londonu, ali niko me do sada nije pozvao – rekla je ovom prlikom Ketrin Zita Džons.
Ona je tokom dodele nagrada predstavila najboljeg dramskog glumca i najbolju glumicu u mjuziklu u pozorištu Bikon. Nema sumnje, široki osmesi, predivna figura i sugurno držanje uverili su nas da je Ketrin uspela da prevaziđe sve što ju je tištilo prethodnih meseci.

Više o temama: