Kejt Vinslet: Sama brinem o svom izgledu

Oskarovka Kejt Vinslet otkrila je u intervjuu za magazin “InStyle” da se uvek sama šminka, i da prilikom ulepšavanja prati pravilo “manje je više”.
Kada ste majka dvoje dece i jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu, opravdano bi bilo pomisliti da nećete uvek izgledati baš najbolje. Međutim, Kejt Vinslet je stalno doterana, uprkos obavezama sa kojima jedva uspeva da izađe na kraj.
U intervjuu za strane medije Kejt je otkrila da se, poput svoje imenjakinje Kejt Midlton, sama šminka i doteruje.
– Volim sama da se šminkam i verujem da je manje više. Na primer, kada stavim smeliji karmin, nikada ne preterujem sa senkom za oči – rekla je ona.
Kejt Vinslet je trenutno u vezi sa Nedom Rokenrolom, rođakom milionera Ričarda Brensona, i čini se da je veoma srećna. On je upoznao njeno dvoje dece – ćerku Miu, koju je dobila sa režiserom Džimom Tripltonom, i sina Džoa, koga je dobila sa drugim režiserom, Semom Mendesom.
Kako je Kejt nedavno dobila voštanu figuru u muzeju Madam Tiso, njen izgled i stil ostaće sačuvani zauvek. Voštanu figuru je ovoga puta ipak našminkala profesionalna šminkerka, a ne sama glumica.

Izvor: Blic.rs

Više o temama: