Katarina Grujić ne želi da priča o Ognjenu Vranješu: Nikada u životu nisam bila druga!

Katarina Grujić otvoreno priča o muškarcima koji nemaju hrabrosti da joj priđu, zašto je postala oprezna u izboru partnera i priznaje da je posesivna u ljubavi.

Iako trenutno nema sreće u ljubavi, pevačica Katarina Grujić slavi Dan zaljubljenih jer veru u iskrene emocije nije izgubila.

– U svaku emotivnu vezu ulazila sam maksimalno posvećena i davala celu sebe. Nikada nisam išla s nekim predračunom šta želim da dobijem iz te veze. Dešavalo se da su više muškarci profitirali od mene. Kako godine prolaze, nova upoznavanja i veze predstavljaju novi izazov, ali i više zamaraju. Scenario je uvek isti, samo što su uloge drugačije podeljene. Nisam izgubila veru u ljubav, ali sam postala mnogo opreznija kad je reč o izboru partnera. Ne želim da se zalećem i igram, jer neću da budem ničija lutka, kao što kaže moja pesma.

Šta danas zameraš muškarcima?

– Što nemaju hrabrosti, nisu džentlmeni i što nemaju svoje ja. Kada sebe pogledate u ogledalu, treba da znate da li ste spremni da se za neku ljubav date u potpunosti. Danas muškarci žele ženu koju mogu da poseduju. Učinite to, a onda shvatite da ste previše truda uložili, a da reciprocitet nije isti.

Jeste li posesivni u vezama?

– Volim da kada je nešto moje bude samo moje i ne volim da delim. Nikada u životu nisam bila druga, kako god se to zvalo.

Zašto ne želiš da komentarišeš vezu sa Ognjenom Vranješom?

– Šta želite da čujete na tu temu? Prošlost ostavljam gde joj je mesto i neću da o tome pričam i punim novinske stupce.

Zbog čega beg od realnosti pronalaziš u Parizu?

– U Pariz odlazim kad želim da osetim onu istinsku ljubav i da napunim baterije. Problem današnjice je što ljudi nemaju mogućnosti da putuju, te ne mogu da vide kako drugi žive. U moje vreme samo ste mogli na razglednicama i u magazinima to da vidite, era interneta svima daje mogućnost da celu planetu obiđete sedeći kod kuće. Vi ćete u Parizu videti najlepše obučene ljude, ali ćete shvatiti da sva garderoba na njima ne košta na stotine evra, već da sa malim budžetom možete sve lepo da uklopite. Nije sva sreća u novcu, već da budeš ispunjen iznutra, da bi mogao da budeš dobar sebi, ali i drugima.

View this post on Instagram

It’s magic, baby!💕✨ #Paris #Eiffeltower #Hmoschino

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

hellomagazin.rsBlicAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: