Katarina Grujić: Jaka sam žena, nikada u životu nisam patila ni zbog jedne ljubavi, pa neću ni zbog ove

Pevačica Katarina Grujić prekinula je dvogodišnju ljubavnu vezu sa Nemanjom Buhom, a odmah po raskidu je napustila Srbiju.

Ne planira da se uskoro vrati u srpsku prestonicu, a u toj odluci su je podržali njeni roditelji, koji su upućeni u celu priču o njihovom raskidu. Ona trenutno boravi u Austriji kod porodičnih prijatelja kod kojih je ranije odlazila, ispričala je pevačica za „Alo!”

– Spakovala sam kofere i odmah po raskidu otišla iz Srbije i otišla kod prijatelje u Austriju. Tamo ću ostati neko vreme, a razmišljam o tome da se povučem zauvek iz Srbije, jer smatram da je tako najbolje za mene. Vrlo sam svesna da kada dvoje ljudi ne mogu da pronađu zajednički jezik to završi raskidom, što je dobro za oboje. Tačno je da Nemanja i ja više nismo imali šanse da ponovo budemo zajedno.

Čim je u javnosti odjeknula vest da su Nemanja i Katarina raskinuli, oboje su obrisali zajedničke fotografije sa društvenih mreža. Na društvenim mrežama poput Instagrama i Fejsbuka više nema nijedne slike na kojoj se ljube, uživaju na romantičnoj večeri ili daruju jedno drugom skupocene poklone. Izgleda da je kraj njihove ljubavi definitivan.

– Rastali smo se ljudski, kao prijatelji, i tu nije bilo ničega drugog. Nikada me nije udario, povisio ton na mene, bio bezobrazan ili tome slično. Mišljenja i stavovi su nam se razilazili konstanstno i to je jedini razlog našeg raskida. Više nismo u kontatku, ne čujemo se, smatram da je to dobro za oboje. Dve godine smo proveli zajedno i pamtiću ih po lepim stvarima. Jaka sam žena, koja nikada u životu nije patila ni zbog jedne ljubavi, pa neću ni zbog ove – iskreno priča Katarina i dodaje da zbog raskida neće zapostaviti karijeru.

– Naravno da ni u jednom momentu neću zapostaviti karijeru koju sam svih ovih godina gradila. Imaću dovoljno slobodnog vremena da se posvetim novim pesmama, a u tome će mi i te kako pomoći odlazak iz Srbije, moći ću da sarađujem sa brojnim ljudima iz sveta muzike koji su u Austriji priznati muzičari. Ovih dana bi trebalo da odem na razgovor sa nekoliko tekstopisaca kako bih videla šta imaju u ponudi od novih pesama, pa tako da uskoro možete da očekujete i neke pesme na engleskom jeziku – rekla je pevačica za „Alo!”.

hellomagazin.rshello/arhiva

Više o temama: