Kad je tuga jača od želje za životom: Da li će Jelena Karleuša uspeti da se oporavi?

Jelena Karleuša je juče, 6. marta, sahranila svoju majku Divnu, ženu koja joj je bila najveći oslonac i podrška u životu, za čije zdravlje se borila lavovski, tiho i bez medija, u nadi da će pobediti opaku bolest.

Slomljena od tuge i bola, jer je očekivala da će je Divna kao i uvek sačekati nakon dolaska sa nastupa, Jelena se na sahrni potpuno slomila, pod teškim sedativima, klonula i potpuno van sebe. Iako su kraj nje bili suprug Duško Tošić i najbolji prijatelji, pevačica se jedva držala na nogama, sve do momenta dok nije pala preko kovčega svoje mame, dozivajući je kroz suze.

Teška i potresna slika nikoga nije ostavila ravnosušnim, a Jeleni je ubrzo pozlilo te su je odvezli s groblja.

Koliko bol može da boli i gde je granica emotivne izdržljivosti, pitanje je na koje nikada ne znamo odgovor, sve do časa kada nam se u životu dese lomovi takvog inteziteta da sruše sve odbrambene mehanizme.

Period za Jelenom je bio prepun strašnog stresa, obojen napisima u medijima, pritiskom na brak, na porodicu. Izdržala je sve, rešila da se bori i ne odustane, da ne postane žrtva, ali je u tim trenucima majka bila uz nju. Sada je ostala i bez nje.

Dan nakon sahrane Jelena je u stuporu, paralisana od tuge, nemoćna da se izbori sa tom količinom bola, jer za nju se u suštini srušio jedan mikrosvet koji ju je činio jakom.

Prijatelji kažu i da Jelena ništa ne jede i uopšte ne spava, kao i da non-stop plače ili samo gleda u jednu tačku.

Iz ovakve situacije mogu je prenuti deca, želja da i ona čini za njih isto što je njena majka za nju, ali je pitanje da li je u njoj ostalo dovoljno snage nakon svega da se ponovo uspravi, obriše suze i nastavi dalje, ko će joj biti najveća podrška?

Kako domaća štampa piše, ona će najverovatnije na izvesno vreme otići sa decom kod Duška u Kinu, da se skloni od svega, od ljudi, od grada, jer sem što će je sve podsećati na majku, biće tu i onih koji će se radovati njenom slomu.

Zaista ostaje pitanje, da li će Jelena upeti sve da prebrodi i ponovo bude ono što je bila?

Da li će Jelena Karleuša uspeti da se oporavi?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g.Antonio Ahel/ATA Images

Više o temama: