Jovana Pajić se ne stidi: Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rešavamo probleme

Jovana Pajić vratila se na scenu nakon sedam godina pauze kao članica Ministarki, odmorna i sveža, spremna za scenu, pevačica je otkrila u razgovoru za Svet i da se ona i njen suprug Aleksandar Cvetković, ne libe da potraže savet i pomoć stručnjaka.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, Jovana Pajić priznaje da joj je psihoterapeut pomogao da ostvari i održi dobar odnos sa mužem Saletom Tropikom:

– Sale me u svemu podržava, nije ljubomoran, te dečje bolesti smo davno preležali. Ja njega nikada ne proveravam, niti on mene, jednostavno imamo zdrav odnos. Psihoterapije su svima neophodne, pa i meni i Saletu. Mi nemamo nijedan konkretan problem, ja sam išla iz znatiželje jer sam mislila da sve držim pod kontrolom, a došla sam do nekih stvari koje su bile zatvorene u nekoj crnoj kutiji i zaista sam kao ličnost porasla zahvaljući tim terapijama. Sale i ja uz pomoć stručne osobe lakše rešavamo problem napornog tempa života, nepostizanje nekih stvari, odnos sa prijateljima, porodicom. To vam je stvar mentalne higijene.

 

hellomagazin.rsSvet.rsAntonio Ahel/ATA Images

Više o temama: