Jelena Tomašević o pesmi “Dobro jutro, ljubavi”: Posvetila sam je Ivanu jer me podseća na našu ljubav

Pop pevačica Jelena Tomašević u skladnom je braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem sa kojim ima ćerku Ninu, a svom izabraniku je posvetila i pesmu “Dobro jutro, ljubavi”.

https://youtu.be/9MpLpYhAmp0

Ona otkriva kakva je bila Ivanova reakcija kada je prvi put čuo pesmu.

– Istina je da sam je posvetila Ivanu. Tekst je pun ljubavi i pozitivnog raspoloženja i podseća me na Ivana i našu ljubav. Kada sam mu pustila pesmu, koju sam dobila u baladnoj varijanti, on se oduševio – kaže Jelena.

Pevačica je otkrila i ko je ranoranilac u njihovom domu.

– Dešava se kada Nina ide u vrtić da nas dve ustanemo prve. Spremamo doručak, budimo Ivana i doručkujemo zajedno. Dragi su nam momenti u kojima ga Nina i ja iznenadimo doručkom u krevetu. Naročito Nina to voli. Ipak, kada on snima seriju “Urgentni centar”, ustaje još u šest ujutru – rekla je Jelena za Blic.

Romantične sitnice su sastavni deo njihove svakodnevnice.

– To su bračne pikanterije, mislim da u svakom braku to postoji, mala iznenađenja. Tako i mi imamo te situacije, sasvim obične i normalne stvari. Kada smo već kod romantičnog, pre neki dan sam pitala Ninu šta će da joj spremim za večeru, a ona je rekla: “Hoću nešto romantično”. (smeh) A zapravo je to bio čokoladni kornfleks – iskrena je Jelena.

Hellomagazine.rsBlic.rs/Pink.rsMilos Nadazdin/Instagram

Više o temama: