Jelena Tomašević izazvala euforiju na otvaranju Deda Mrazovog grada

Stadion stadion034

Novogodišnja čarolija počela je juče u Stadion Shopping Centru otvaranjem bajkovitog Deda Mrazovog grada uz nastup pop pevačice Jelene Tomašević i gostovanje Tijane Dapčević sa horom Raspevane zvezdice.

Brojni posetioci sa nestrljenjem su iščekivali početak Jeleninog nastupa, a njen izlazak na binu ispraćen je velikim aplauzom i uzvicima mališana. Popularna pevačica otpevala je ovom prilikom svoje najveće hitove, nakon čega je uživala u druženju sa obožavaocima koji su se više od sat vremena fotografisali sa njom u magičnom Deda Mrazovom gradu koji je postavljen na čak stotinu kvadratnih metara u centralnom holu Stadion SC.

Za dobru atmosferu pobrinula se i pevačica Tijana Dapčević koja je zajedno sa horom Raspevane zvezdice izvela novogodišnje pesmice i pročitala posetiocima pismo koje joj je Deda Mraz poslao direktno sa Laponije.

U nastavku programa na otvaranju Deda Mrazovog grada sve je dodatno zabavio nastup Baletskog studia M i muzičko-plesni performans devetogodišnje umetnice Jane Paunović, kao i koreografije malih balerina studia Simona. Posetioci su tokom čitavog dana uživali u raznovrsnom zabavnom programu i fotografisanju sa Deda Mrazom i vilenjacima, sa kojima će moći da se druže narednih mesec dana od 16 do 19 časova u Stadion Shopping Centru.

Stadion stadion238

Stadion stadion077

Stadion stadion100

Stadion stadion121

Stadion stadion157

Stadion stadion172

Stadion stadion207

Stadion stadion228

Autor: Life Content

Više o temama: