Jelena Rozga svrgla Severinu sa hrvatskog estradnog trona!

Severina je pala s trona. Nova kraljica estrade je – Jelena Rozga, piše hrvatska štampa posle, kako kažu, spektakularnog koncerta koji je održala u splitskoj “Spaladium areni”. Uspela je, ističu, ono što ni britanskoj grupi “Simpl Majnds”, a to je da rasproda halu i dovede na nastup oko 12 hiljada obožavalaca!

U vreme kada posećenost na koncertima izuzetno varira Rozga je nedavno rasprodala i zadarsku dvoranu “ Krešimir Ćosić”, a sada se priprema na osvajanje Zagreba. I sve to u vremenima krize, kada se malo ko usuđuje da organiziuje velike koncerte, u strahu da ne prođu poput Severine Vučković u Osijeku, koja je u dvoranu za vikend umesto očekivanih četiri hiljade ljudi privukla dve hiljade ljudi. A u čemu je tajna Jeleninog uspeha?
– Ma, nema tu nikakve tajne. Ja sam u svojoj karijeri išla korak po korak, umesto skandala i pikanterija iz privatnog života, publici sam nudila pesmu. Išla sam polako, bez brzanja, strpljivo sam čekala svoj trenutak, a on je kucnuo prošlog leta i sad traje –
kaže Jelena na sve to, dok ugledni muzički kritičar Zlatko Gal za “Jutarnji list” otkriva sledeću teoriju: – Jelena Rozga sa svojim je pesmama legitimna predstavnica sociokulturološke slike Hrvatske u 2011. godini.

Više o temama: