Jelena Rozga muziku i tekst Emine Jahović pretočila u baladu koja će vas rasplakati: Poput krvi je protekla kroz mene! (video)

Nova pesma jedne od najtraženijih izvođača regiona, Jelene Rozge, donosi emociju koja sve one koju su preslušali novu numeru pod nazivom “Moje proljeće” nije ostavila ravnodušnim. 

Emotivan tekst i muziku koja dopire do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti nov standard kada su balade u pitanju.

I spot nam zaista prikazuje Jelenu na kojoj možemo videti kako je na nju uticala ova pesma. Prelepa Splićanka u ekranizaciji “Mog proleća” gori od emocija i tako vešto prenosi sopstvene osećaje na publiku, da vas njeno izvođenje numere tera da je preslušavate iznova i iznova.

– Ova pesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Retke su pesme koje dok pevate stvaraju onaj osećaj u stomaku kao da pesma poseduje vas, jer je jaka, jer se svako može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi je bilo da otpevam, a ujedno nikad lakše, jer je osećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene – pručila je Jelena.

Muziku i tekst za ovu divnu baladu uradila je Emina Jahović, a Jelena je te emocije iznela na savršen način.

Ove Jelenine reči jasno možemo da osetimo slušajući numeru, a prvo i premijerno izvođenje pesme uživo, publika može ispratiti večeras u Štark Areni, na manifestaciji pod nazivom  “Music Academy Awards” u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo da zamislimo kako će Jelena dopreti do srca publike koja se nalazi na licu mesta ovog velikog spektakla.

hellomagazin.rsPetar Vilović

Više o temama: