Jana Milić Ilić i Zoran Pajić: Ima neka tajna veza, ali samo između Marine i Nikole!

Jana Milić Ilić i Zoran Pajić osvojili su televizijsku publiku kao likovi Marine Božić i Nikole Isidorovića u seriji “Istine i laži” koja se prikazuje na TV “Prva”.

Njih dvoje svakodnevno provode po više od 12 sati na snimanju, pa se između njih rodilo prijateljstvo, koje, kako kažu, trajaće do kraja života.

– Ljubavna priča Nikole i Marine je očarala Srbiju, a mi smo se potrudili da je lepo dočaramo. Zahvaljujući ovom projektu smo se i sprijateljili – kaže za Blic TV Magazin Jana Milić Ilić, dok se Zoran Pajić nadovezuje:

– Ima neka tajna veze (smeh). Ali naravno, što se tiče Marine i Nikole. Ova energija i čarolija koje se osete preko kamere je divna i publika nam govori da smo tu ljubavnu priču lepo odigrali. Naše prijateljstvo je pravo. Drago mi je što sam upoznao Janu jer pored sebe imam dobrog čoveka koji je uvek tu da pomogne. Jana mi je dosta pomogla što se tiče privatnog, ali i profesionalnog života i hvala joj.

Šarmantna glumica je otkrila i šta mu je pomogla u privatnom životu.

– Ja mu pomažem i sa ljubavnim problemima. Savetujem. Svaki dan provodimo po 15 sati. Znam sve o njemu – kaže kroz osmeh Jana, dok Zoran dodaje:

– I ja se nadam da sve znam o Jani. O Marini znam sve. Nikolino srce pripada Marini, i to zauvek.

Jana je otkrila da Zoran i ona imaju više od 200 fan grupa.

– Šalju nam pisma. Dobila sam i jednu prelepu pesmicu od njih – istakla je ona.

Na ove reči se nadovezao i Zoran Pajić, koji se prisetio kako su ga fanovi iznenadili za rođendan.

– Kada mi je bio rođendan, dobio sam gomilu poklona. Pevali su mi pesmu “Istine i laži” Sergeja Ćetkovića svirajući je na violinu. To je divno kada imaš finu publiku koja te voli i ceni to što radiš i uzvraćaju ti ljubav. Mi smo zadovoljni za ceo život – ističe on.

Njih dvoje se ne plaše da će im popularnost opasti posle završetka serije.

– Koncentrisala sam se na projekat koji radim. Uvek sam imala sreću i kada sam odbijala neke projekte, pravila pauze zbog deteta, kada se vratim, publika me uvek lepo dočeka. Ako vredno radiš, sve ti se vrati – kaže ona.

Janin suprug je Miša Ilić, koji je i izvršni producent serije “Istine i laži“, a glumica kaže da su Miša i Zoran prijatelji.

– On je uvek tu sa nama, super se znamo. Miša mi je super drug! – kaže Zoran.

– I meni je super drug – dodaje kroz šalu Jana.

– Drago mi je da Jana ima tako divnog supruga – kaže Zoran.

hellomagazin.rsBlic/TV MagazinLuka Šarac

Više o temama: