Ivana Korab osmehom rešava sve, pa i povredu kičme! (video)

Ivana Korab je jedna od najpozitivnijih javnih ličnosti, pa je pored toga što je povredila leđa, odlučila je da zadrži osmeh na licu.

Manekenka se obratila fanovima preko društvenih mreža i objasnila šta joj se desilo, pa i da zbog povrede neće moći da vežba.

Ona je objavila fotografiju iz bolnice u Minhenu, gde je na medicinskom stolu, a ono što su svi primetili je da ne prestaje da se smeje.

– Samo nekoliko stvari na svetu su moćnije od pozitivnog stava. Osmeh. Svet optimizma i nade. To je sve što možete da uradite kada stvari postanu teške. Osmeh i sreća su moj izbor za suočavanje sa životom i problemima u njemu… Nikada to nije lažan osmeh, posebno prema drugim ludima, jer oni zaista nemaju veze ni sa čim lošim što se dešava u vašem životu da biste im preneli negativnu energiju… Budite dobri prema ljudima, jer nikada ne znate šta se dešava u njihovim životima. Podarite im osmeh umesto bezizražajnog ili namrgođenog lica. Osmeh vas ne košta ništa, a i nećete ga “istrošiti” jer dolazi pravo iz vaše duše. Imam dislociran disk, povreda od prošle godine… Tako da pretpostavljam da će moje vežbanje biti dosta ograničeno narednih šest meseci – poručila je nasmejana manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on

hellomagazin.rsKurirSlobodan Pikula

Više o temama: