Ivan Mileusnić otvara školu plesa

Ivan Mileusnic

Talentovani plesni umetnik i osmostruki šampion Srbije u latinoplesovima Ivan Mileusnić pažnju javnosti privukao je u drugoj sezoni šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“, kao autor koreografija koje su oduševile publiku, što je za ovog dvadesetdevetogodišnjaka bilo dragoceno iskustvo.
Lepo je biti deo takvog projekta, mnogo toga sam naučio od poznatih takmičara, a trudio sam se i da ja njih nešto naučim. Saradnja sa Milanom Gromilićem u prvoj sezoni ovog šou-programa, kao i u emisiji „Ples sa zvezdama“ bili su mi dragoceni. Mnogo sam naučio od njega i zahvalan sam mu na tome – kaže koreograf, koji je svake nedelje pripremao poznate za scenski nastup, a saradnju sa njima nastaviće i van studija. Iskustvo koje je stekao tokom dugogodišnje plesne i koreografske karijere Mileusnić će podeliti sa budućim članovima svoje plesne škole „Dare to dance“:
Škola će biti otvorena krajem januara. Zamišljeno je da to bude jedna plesna radionica, u kojoj će svako ko bude imao želju moći da nauči određeni stil plesa koji je njemu najbliži. Voleo bih da to bude korak više u popularizaciji plesa i drago mi je da su zahvaljujući gledanosti tih emisija ljudi postali svesni koliko je to lepo zanimanje.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: TV Prva

Više o temama: